Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم بزرگداشت حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) و آیین پایانی جشنواره‌های کشوری «بهونه» در تالار حافظ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، مراسم بزرگداشت حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) امروز (یکشنبه ۸ تیر) و آیین پایانی جشنواره‌های کشوری «بهونه» در تالار حافظ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جشنواره‌های کشوری «بهونه»‌ به همت موسسه فرهنگی و هنری «بهونه» و با حمایت‌ها و پشتیبانی‌های مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس از ابتدای اسفند به صورت مجازی و در راستای شادی و امید‌آفرینی در دوران کرونا در ۲ دوره برگزار شده بود.

آیین پایانی این جشنواره امروز همزمان با روز بزرگداشت حضرت شاهچراغ(ع) با حضور محدود برخی مسئولان و شرکت‌کنندگان این جشنواره و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در تالار حافظ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس انجام شد، در پایان این آیین از برگزیدگان جشنواره تقدیر و هدیه‌ای نیز از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس به پاس این حرکت ارزشمند در فضای مجازی توسط معاون هنری و سینمایی این اداره به علیرضا موسوی، دبیر جشنواره اهدا شد.

«سید علیرضا موسوی»، در این آیین با تبریک دهه کرامت و روز بزرگداشت حضرت شاهچراغ (ع)، گفت: آیین پایانی ۲ جشنواره کشوری بهونه را در این روز قرار دادیم تا با جشن‌های دهه کرامت و به ویژه بزرگداشت حضرت شاهچراغ (ع)، و از همه مهم‌تر وجود پربرکت امام علی بن موسی الرضا(ع)، برکت پیدا کرده و جشنواره بعدی را نیز در آینده نزدیک برگزار کنیم.

مدیرعامل موسسه فرهنگی و هنری «بهونه» ادامه داد: در جشنواره نخست که از ابتدای اسفند ماه برگزار شده بود، بیش از 700 اثر دریافتی داشتیم که از این تعداد 222 اثر مورد داوری قرار گرفتند و نتایج آن در اردیبهشت ماه اعلام شد.

مدیر اجرایی جشنواره کشوری «بهونه» افزود: در دور دوم جشنواره نیز که به صورت ویژه در موضوع مجری‌گری و گویندگی برگزار شده بود، بیش از 480 اثر دریافتی داشتیم که از این تعداد 230 اثر مورد ارزیابی داوران قرار گفتند.

گفتنی است که آثاری با رأی مردمی بالاتر، مورد داوری منتقدان قرار گرفته و سپس آثار منتخب به داوری پایانی راه می‌یافتند.

برگزیدگان نخستن جشنواره کشوری «بهونه»

بخش بزرگسال: «زهرا قربانی» و «ملیحه زحمتکش» (برگزیده مردمی و رتبه نخست)، «بهاره بدیع» (رتبه دوم) و «احسان نادری» (رتبه سوم)

بخش کودک و نوجوان: «امیرعلی مزارعی» (برگزیده مردمی)، «امیرمحمد زارع» (رتبه نخست)، «مبینا صفری» – «هانیا جناب»‌ – «روژان حسنی» - «پارمیس غضنفری» – «پوریا آریایی» (رتبه دوم) و «نیکا تصور» (رتبه سوم)

برگزیدگان دومین جشنواره کشوری «بهونه»

برگزیده مردمی: «هادی امامی‌مقدم»

برگزیدگان از دید منتقدین: «رویا حسینی» (رتبه نخست)، «محمدامین میرزایی» (رتبه دوم) و «نسرین بهمنی» (رتبه سوم)

برگزیدگان از دید داوران: «محمدامین میرزایی» و «مائده خوش‌نیت»‌ (رتبه نخست)، «مائده حسینی» (رتبه دوم) و «آفرین نعمت‌الهی» (رتبه سوم)

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: کرونا در فارس روز حضرت شاهچراغ ع حرم مطهر حضرت شاهچراغ ع دهه کرامت در فارس شیراز اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس جشنواره کشوری بزرگداشت حضرت تالار حافظ آیین پایانی برگزار شد رتبه نخست رتبه دوم رتبه سوم بن موسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۰۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم بزرگداشت مرحومه معصومه حائری برگزار شد

مراسم بزرگداشت مرحومه معصومه حائری ویژه خانم ها برگزار شد.

به گزارش جماران، در این مراسم که عصر دیروز در حسینیه شماره 2 جماران برگزار شد، دختران امام خمینی، دکتر فاطمه طباطبایی، دکتر مریم مصطفوی دختر شهید مصطفی خمینی و جمعی از بانوان حضور داشتند. 

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین خسروی طی سخنانی، به مصائب و تحمل رنج های طاقت فرسای خانم معصومه حائری عروس بزرگ حضرت امام اشاره کرد که جوانی خود را پا به پای آیت الله حاج آقا مصطفی خمینی در غربت و تبعید سپری کرد و سپس با رحلت شهادت گونه ایشان درد و رنج ایشان به اوج خود رسید. ولی صبورانه به وظیفه دینی و انسانی و مادری خود عمل کرد. 

خسروی، جایگاه والای بیت حائری یزدی را در یکصد سال گذشته بی بدیل دانست و گفت: حوزه های علمیه ایران و روحانیت شیعه بقاء و پیشرفت خود را مرهون آیت الله العظمی شیخ عبدالکریم حائری یزدی است. حتی شخصیت هایی چون آیت الله العظمی بروجردی و امام خمینی و سایر مراجع عظام مدیون این بزرگمرد هستند که اگر زحمات و تدابیر ایشان نبود بدون تردید حوزه علمیه ای هم نبود که شخصیت هایی چون امام خمینی در آنجا رشد کند و ملتی را از اسارت برهاند.

وی همچنین با اشاره به وضع حجاب در جامعه گفت: در هیچ یک از دولت‌های گذشته چنین وضعی از ولنگاری و بی توجهی به حجاب دیده نشد؛ نه در دولت سازندگی هاشمی رفسنجانی، نه در دولت اصلاحات خاتمی، نه در دولت اصولگرایی احمدی‌نژاد و نه در دولت اعتدال روحانی. ولی در دولت فعلی شاهد ولنگاری عجیبی در سطح کشور هستیم چرا؟ اینکه دلیل اصلی آن را توطئه دشمنان بدانیم پذیرفته نیست. زیرا هجمه فرهنگی دشمن تازگی ندارد.

وی افزود: حرکت موذیانه بیگانگان برای شکستن استقامت معنوی جوانان در همه دوره های گذشته حتی در حد «شبیخون فرهنگی دشمن» وجود داشته و مورد هشدار بزرگان نظام بوده است، ولی مردم همواره شئونات اسلامی را رعایت می کردند. پس علت را باید در داخل جست و جو کرد. چه تغییری در شیوه حکمرانی پیش آمد که منجر به چنین وضع غیر قابل باوری گردید؟! به نظر می رسد آن تغییر و تحول عبارت از این بود که کارگزاران این دولت از همان روزهای اول شمشیر را از رو بستند و با بیان‌های مختلف اعلام کردند که با هنجار شکنان فرهنگی به شدت برخورد خواهد شد.

خسروی گفت: ابتدا مردم این سخنان را به حساب تهدید می گذاشتند و جدی نمی گرفتند، تا اینکه این برخوردها منجر به فوت شد و موجب شد همه آن هشدارها و قرارها جدی گرفته شود. اینجا بود که بخشی از جامعه آرام و با فرهنگ و متین ایرانی از خود واکنش نشان داد و به دنده لجبازی افتاد. و کار به اینجا کشیده شد که می بینید. 

وی سپس داستانی را از مرحوم آقای فلسفی واعظ شهیر نقل کرد که وقتی دوست بازاری اش به خانمی که چادرش را روی دوش انداخته بود، نهی از منکر کرد و آن خانم چادر را کلا کنار گذاشت و سپس ایشان به آقای فلسفی گفته بود بی حیایی ایشان را می بینید؟ آقای فلسفی در جواب فرموده بود هم بی حیایی او را دیدم و هم نفهمی تو را دیدم. اگر این امر به معروف را نکرده بودی، حداقل یک چادر نیم بندی بر سر او بود، ولی امر به معروف تو باعث شد همان را هم برداشت.

دیگر خبرها

  • مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق (ع) در پیشوا برگزار شد
  • سوگواری شهادت امام صادق (ع) در حرم شاهچراغ
  • برپایی آیین های عزاداری شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) در مازندران
  • مراسم بزرگداشت سردارشهیدجواددوربین درانزلی برگزار می شود
  • آیین سوگواری شهادت امام صادق (ع) در حرم شاهچراغ (َُع)
  • مراسم بزرگداشت مرحومه معصومه حائری برگزار شد
  • جشنواره ملی روستایی ـ عشایری در ۸ روستا برگزار می‌شود
  • برگزاری محفل شعر گویشی شاعران بختیاری در دزفول
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین زهرا
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد