Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی کشوری فرزند خلبان شهید احمد کشوری به بهانه سالروز شهادت پدرش در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان،  درباره خاطرات با شهید گفت:شهریور ۵۹ به دنیا آمدم. سه ماهه بودم که پدرم شهید شد. خاطره که بسیار است؛ اما قطعا خود من به شخصه خاطره ندارم. پدر با کار‌های مهمی که در عمر کوتاه خود انجام داده‌اند، در ذهن همه خاطرات بسیار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مراسم‌ها از همه اتفاقاتی که در نوجوانی و جوانی پدرم تا زمان شهادت رخ داده صحبت می‌کنند.

وی افزود:زمانی که هنوز جنگ به صورت رسمی شروع نشده بود، در قائله  کردستان و بحبوحه درگیری ایران با کومله عراق و همچنین محاصره پاوه که شهید چمران در آنجا حضور داشتند و تیمساز فلاحی از اعضای هوانیروز می‌خواستند حضور داشته باشند، پدرم به صورت داوطلب دست خود را بالا می‌برند و آماده حضور در پاوه می‌شوند.

کشوری عنوان کرد:شهدایی هستند که خیلی جانفشانی کرده‌اند؛ شاید اسم آن‌ها را کم شنیده‌ایم، اما پیش خدا جایگاه رفیعی دارند. من فکر می‌کنم مردم با هر دیدگاهی و نگرشی همیشه احترام عمیقی نسبت به شهدا قائل هستند. آدم‌های مخالف هم زمانی که اسم شهید می‌آید ادای احترام قوی و محکمی در دل و ظاهر دارند. اما چیزی که خیلی کم‌رنگ شده است توجه مسئولان نسبت به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است به خصوص در زمینه هنری بسیار کم کار هستند.  

او اضافه کرد: خانواده شهدا مهم‌ترین نقش را در معرفی شهید به جامعه دارند. هم اکنون شاهد از دست دادن والدین شهدا هستیم، اما در این میان خواهران و برادران آن‌ها در قید حیات هستند و می‌توانیم با آن‌ها هم صحبت شویم، چرا که این افراد به علت ارتباط مستقیمی که با این شهید داشته‌اند خاطرات بسیاری از او دارند که بایستی در جهت ثبت آن قدم بردارند.

کشوری گفت: از آن جایی که ثبت خاطرات در هر قالب هنری می‌تواند حماسه شهید را ماندگار و جاودان کند، بنابراین نباید این فرصت‌ها را از دست بدهیم و بایستی در راستای ثبت خاطرات شهید گام برداریم.

در سال ۷۲ بازی در نقش نوجوانی  پدرم در سریال «سیمرغ» به بنده پیشنهاد شد و در تحقیق پروژه فیلمسازی به عوامل صحنه کمک کردم و پس از بازی در این سریال به هنرعلاقه پیدا کردم و بعد از اخذ دیپلم در رشته مدیریت صنعتی تحصیل کردم تا اینکه در سال ۸۴ رشته کارگردانی تئاتر هنر و معماری قبول شدم و در سال ۹۰ تصمیم به مطالعه رشته سینما در مقطع کارشناسی ارشد گرفتم.

او ادامه داد: در زمینه فیلمسازی، فیلمنامه‌نویسی، داستان‌نویسی، نمایشنامه‌نویسی و عکاسی با موضوعات مربوط به دفاع مقدس و جانبازان اعصاب و روان فعالیت داشته ام. در حال حاضر دو مستند ساخته ام که یکی از آن‌ها درباره خلبانانی است و صدام برای سر آن‌ها جایزه تعیین کرده بود و مستند دوم جریان زندگی جانبازان اعصاب و روان را روایت می‌کند.

فرزند خلبان شهید احمد کشوری اضافه کرد: مطابق تجربیاتی که داشته ام باید بگویم که همت و تلاشی واقعی برای معرفی شهیدان وجود ندارد. به همین علت با وجود انجام فعالیت‌های زیاد، آثار کلیشه‌ای در زمینه فرهنگی ساخته شده است و بنابراین این روند تاثیر چندانی در معرفی شهیدان به جامعه نداشته. در حالی که هم‌اکنون جوانان دهه هفتادی که جنگ را تجربه نکرده‌اند، کار‌های خاصی در زمینه معرفی شهیدان انجام می‌دهند که شگفت‌آور است، چرا که بدون هیچ پشتوانه سازمانی و با علاقه کار می‌کنند.  

کشوری افزود: به عنوان کسی که در این مسیر تجربه دارد، می‌گویم که به اصطلاح، «یک دست صدا ندارد» و همه ما باید در کنار هم برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و معرفی شهدا به جامعه حرکت کنیم. باید گفت که در زمینه فرهنگسازی برای معرفی شهدا و زنده نگه‌داشتن یاد و راه آنان کم کاری کرده‌ایم، در صورتی که این حوزه ظرافت‌های خاصی دارد و باید به آن‌ها اهمیت داده شود.

او تاکید کرد: باید در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به‌روز رسانی انجام شود تا تاثیر برنامه‌هایی مانند یادواره‌هایی که برای شهدا برگزار می‌شود دیده شوند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهیدکشوری خلبان شهید معرفی شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۹۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه ۲۰ هزار نفری آموزش‌وپرورش در استخدام فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد

ایسنا/زنجان مشاور وزیر آموزش‌و پرورش در امور شاهد و ایثارگران گفت: در آزمون استخدامی که تمام دستگاه‌های اجرایی قرار است در اردیبهشت‌ماه برای فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد برگزار شود، آموزش‌وپرورش مفتخر است بیش از ۲۰ هزار سهمیه جذب دارد.

زهرا مظفر امروز (پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه) در مراسم یادواره ۴۹ شهید فرهنگی استان زنجان، اظهار کرد: شهادت معامله دو جانبه با خداست چرا که خداوند فرموده است هر کس با جان و مال خود در راه خدا با دشمنان بجنگد در مقابل، خداوند به او سعادت ابدی و حیات جاودان عنایت می‌کند.

وی با بیان اینکه مشتری واقعی سرمایه انسان یعنی جان او خداوند است که به بهای بهشت خریداری می‌شود، افزود: خانواده شهدا نیز که صبر بر این مصیبت عظیم دارند نیز برنده‌اند چرا که خداوند در آیه ۱۵۷ سوره بقره بر آنها  سلام و درود و رحمت می‌فرستد که این امر بسیار مرتبه بالا و بزرگی است.

مظفر با تاکید بر اینکه خانواده شهدا مانند خود شهید برنده هستند زیرا شهدا قدرت شفاعت دارند و در برزخ و قیامت نیز نقش ایفا می‌کنند تا خانواده خود را شفاعت کنند، تصریح کرد: پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند: خداوند به خانواده شهدا می‌گوید من خلیفه شهید پس از او در خانواده هستم؛ هرکس خانواده شهید را شاد کند مرا خوشحال کرده است و هر کس شهید را ناراحت کند مرا ناراحت کرده است.

وی با بیان اینکه مادران شهدا به خاطر اسلام از بزرگ‌ترین سرمایه خود یعنی فرزندان‌شان گذاشتند، یادآور شد: در برابر این موضوع وظیفه ما مسئولان و مردم توسعه و ترویج فرهنگ شهادت است که یکی از اقدامات در این مسیر برگزاری یادمان‌ها و مراسم‌های گرامیداشت شهدا است.

او با یادآوری اینکه وظیفه داریم مصادیق گذشت و ایثار و همچنین ایثارگری شهدا را به نسل جدید تبیین کنیم، متذکر شد: مطالبه شهیدان و خانواده شهدا ادامه مسیر شهدا و پیروی از مقام معظم رهبری است.

مشاور وزیر در امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه این کشور نیز از دیگر وظایف ما در برهه کنونی است که باید بدان توجه شود، تصریح کرد: باید تلاش کنیم  فاصله‌ای که بین نسل امروز و نسل گدشته در دفاع‌مقدس افتاده با برگزاری چنین برنامه‌هایی و ارتباط دانش‌آموزان با خانواده شهدا و تکریم و تحلیل از مقام آنان را پر کنیم.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در سال ۸۹ حدود ۱۲ سیاست اجرایی مهم را در حوزه توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کردند، گفت: بند ۶ این سیاست‌های ابلاغی تاکید دارد که در شرایط مساوی مدیریتی، اولویت با فرزندان شهدا و خانواده شهدا باشد که باید تلاش کنیم این بند به خوبی اجرا شود.

مظفر با توضیح اینکه آموزش‌وپرورش مفتخر است با درصد بالا نسبت به همه دستگاه‌های اجرایی کشور حتی بنیاد شهید به دلیل ظرفیت استخدام هر ساله میزبان فرزندان شهدا و ایثارگران است، گفت: در آزمون استخدامی که تمام دستگاه‌های اجرایی قرار است در پایان اردیبهشت ماه برای فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد برگزار شود، آموزش‌وپرورش مفتخر است بیش از ۲۰ هزار سهمیه جذب دارد مگر اینکه متقاضی نداشته باشد.

وی با بیان اینکه آموزش‌وپرورش یک نهاد فرهنگی است که وظیفه حضور در جنگ نداشت اما بیش از ۴۱ هزار شهید تقدیم انقلاب کرده و همپای نیروی مسلح و انتطامی و نظامی بوده است، گفت: معلمان حتی در دوران جنگ هم سنگر دانش را رها نکردند و در برهه فعلی نیز فقط پرداختن به آموزش کافی نیست بلکه باید به تربیت نیز توجه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روایت شهادت بانوی پاسدار و فرزندش توسط منافقین
  • شهدا بار دیگر با پیام آزادگی در اصفهان تشییع شدند
  • روایت شهید فاطمیون + فیلم
  • این شهید حتی موقع به‌ دنیا آمدن فرزندش هم حاضر نشد به خانه برگردد!
  • وداع با پیکر ۲ شهید گمنام در حرم حضرت معصومه(س)
  • فرهنگ ایثار و شهادت باید به جهانیان معرفی شود
  • شهیدی که قهرمان دو سنگر بود
  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • سهمیه ۲۰ هزار نفری آموزش‌وپرورش در استخدام فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد
  • ویدیو/ خاطره‌بازی با معلم‌ها؛ داستان شیرین‌ترین کتک دنیا